Skip to main content

A fi nasi de botez este o mare onoare dar implica si responsabilitate. De obicei, in cultura noastra, nasii de botez isi incep indatoririle de parinti spirituali ai copilului prin pregatirea obiectelor necesare botezului: trusoul pentru biserica, lumanarea si de cele mai multe ori si tinuta de botez a copilului.

Cei mai multi dintre nasi, sau mai bine spus, nasele, aleg varianta pachetului complet pentru botez. Daca despre trusoul pentru biserica v-am povestit intr-un articol anterior, iata ce contine pachetul complet: un astfel de pachet complet pentru botez este alcatuit din trusoul personalizat pentru biserica, lumanarea de botez, cufarul in care se transporta trusoul la biserica, tinuta de botez (rochita sau costumasul) si alte accesorii la tinuta de botez: botosei, paltonas, etc.

Insa achizitionarea unui astfel de pachet are si o serie de avantaje. Iata 3 motive pentru care sa alegi un pachet complet pentru botez:

1. Salvezi timp, costa mai putin

Traim zilele in care avem tot mai putin timp liber si tot ceea ce facem dorim sa fie cat mai eficient. Este evident ca nasele care isi propun sa achizitioneze obiectele pe rand vor petrece mai mult timp la cumparaturi, fie ele online sau offline. Daca accesezi magazinul nostru online www.karmens.ro gasesti toate articolele necesare, din confortul fotoliului de acasa. In plus, costul produselor achizitionate separat este mai mare decat al unui pachet complet. Noi la KarmenS aplicam discount de produs la calcularea pretului pachetului.

Achizitionare pachet complet vs. achizitionare produse separat.
Achizitionare pachet complet vs. achizitionare produse separat

2. O singura comanda, o singura livrare

In timp ce achizitionarea separata a produselor, de la diversi furnizori presupune tot atatea taxe de livrare si un numar egal de zile de asteptat curieri, la pachetul complet ai o singura comanda, o singura livrare si in plus poti beneficia de transport gratuit. KarmenS livreaza GRATUIT pachetele complete pe teritoriul tarii (in raza de acoperire a curierului).

3. Articolele se asorteaza 100%

Desi l-am lasat la urma, acest argument este, poate cel mai important. Nasele isi doresc ca din punct de vedere estetic sa fie totul perfect, iar impresia generala sa fie “wow”. La achizitionarea separata a produselor este aproape imposibil sa gasim aceeasi nuanta, acelas material sau combinatia intre ele sa fie de efect. In schimb, la un pachet complet, articolele componente sunt confectionate din aceleasi materiale, aceleasi culori si texturi, sablonul de broderie este acelasi pentru toate piesele brodate, mai simplu…se asorteaza perfect!

SI INCA CEVA! Daca doresti ceva unicat, la KarmenS vei gasi mereu un consultant disponibil care te indruma in alegerea ta.

Spor la cumparaturi si un botez pe cinste!

Site web, Pagina Facebook

Leave a Reply

Open chat
1
Buna! Spune-ne ce te intereseaza si te ajutam sa faci alegerea potrivita! :)