Termenii si conditiile care se aplica la achizitionarea online de pe site-ul KarmenS.ro stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului si ale cumparatorului (clientului, consumatorului). Vanzator si operator al operatiunilor online este SC EDIDADU STILL SRL, localitatea Galati, Str. Siderurgistilor nr. 23, Bl. SD9C, Ap. 148, jud. Galati, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J17/1611/2016, avand CUI 36754692. Pentru informatii de contact va rugam sa consultati sectiunea contact de pe site (aceasta sectiune este parte din conditiile generale de afaceri).

Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (Legea 363/2007), legea comertului electronic (Legea 365/2002) si ordonanta privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii (Ordonanta 34/2014).

Termenii si conditiile de utilizare sunt:

Inscrierea pe site-ul KarmenS.ro este gratuita.

Aria geografica de valabilitate

Edidadu Still SRL reprezinta o entitate juridica inregistrata in statul Romania si se supune strict legislatiei valabile in acest stat.

Valabilitatea preturilor

Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si / sau serviciile disponibile pe site fara notificarea prealabila a utilizatorilor.

Pretul de achizitie al produselor si al serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pretul de achizitie al produselor si al serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

Pretul de achizitie al produselor si al serviciilor dintr-un contract onorat (comanda) nu se poate modifica.

Eventualele coduri de discount promotional sunt controlate exclusiv de catre Edidadu Still SRL(KarmenS.ro). Functionalitatea, valabilitatea si validarea acestor coduri sunt exclusiv la discretia Edidadu Still SRL(KarmenS.ro).

Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) isi rezerva dreptul de a efectua supraverificari manuale (in completarea validarii prin sisteme informatice) in privinta dreptului unor utilizatori de a folosi anumite coduri de discount si sa excluda din comenzi codurile folosite fara drept.

Produse si stocuri

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ, de prezentare. Produsele livrate pot fi diferite in ceea ce priveste aspectul, culoarea, textura, etc. ca rezultat al limitarilor tehnologice la sursa (fotografiere, prelucrare, calibrare), la vizionare (monitorul / dispay-ul utilizatorului) si al marimilor comandate diferite de cele folosite la fotografiere.

Stocurile prezentate pe site sunt informative si nu prezinta un angajament ferm cu privire la disponibilitatea produselor.

Informatii contractuale

Conform legislatiei din Romania contractul de vanzare se considera semnat in momentul in care starea comenzii se modifica in „comanda acceptata”. Modificarea starii se face dupa confirmarea telefonica a comenzii si acceptarea de catre client a estimarii de livrare.

Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

Clientul poate renunta la produsele si / sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.

Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) isi rezerva dreptul de a refuza anumite comenzi fara a se obliga sa ofere explicatii in acest sens.

Limitare de responsabilitate

Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.

Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) nu ofera nicio garantie utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.

Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si / sau al continutului transmis catre utilizator sau client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Edidadu Still SRL atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea utilizatorului, clientului si / sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.

Politica de returnare

Obiectele, incaltamintea, costumatiile personalizate la cererea expres a clientului nu pot fi returnate deoarece prin prelucrarea lor devin obiecte unice si nu pot fi revandute ulterior.( OUG 34/2014 art.16, lit.c).

Produsele nepersonalizate se pot returna in termen de 14 zile de la intrarea in posesie fizica, conform OUG 34/2014, art.14, al.1, doar daca sunt in ambalajele originale, nepurtate si intacte. Pentru returnarea produselor nepersonalizate va rugam sa completati formularul de retragere pus la dispozitie in varianta printabila, mai jos.

Formular Retur

Costurile de retur sunt suportate de catre cumparator ( OUG 34/ 2014, art.14, al.1).

In cazul in care motivele de retur se datoreaza furnizorului (Edidadu Still SRL – KarmenS.ro), costurile generate de transport pentru retur vor fi suportate de catre Edidadu Still SRL – KarmenS.ro, urmand a se rambursa doar contravaloarea marf.urilor achitate in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului conform OUG 34/2014, art.13, al.1, folosind aceleasi modalitati de plata conform OUG34/2014, art.13, al.2 (NU se ramburseaza contravaloarea transportului).

Nu se accepta returul produselor DUPA data evenimentului pe care CLIENTUL a declarat-o in formularul de comanda, deoarece orice produs se considera „SERVICIU” si, odata savarsit evenimentul, se deduce ca si-a indeplinit utilitatea, iar serviciul prestat nu mai poate fi returnat.

In cazul in care se returneaza produse utilizate, spalate sau deteriorate returul va fi refuzat.

In cazul in care, prin procesarea returului, valoarea actualizata a comenzii coboara sub pragul de transport gratuit iar clientul a beneficiat de transport gratuit valoarea acestuia va fi suportata de catre client conform tarifelor normale prin compensare pe factura de stornare.

Returnarea fondurilor se face prin:

  1. Pentru plata cu card de debit / credit se va face reversare de plata sau transfer bancar daca a expirat perioada in care se poate face reversarea.
  2. Pentru plata ramburs (la livrare) se va procesa un transfer bancar catre contul comunicat de catre client.
  3. In situatia in care clientul a platit contravaloarea comenzii in sistem ramburs (la livrare) si nu are un cont bancar vom trimite un mandat postal cu contravaloarea returului.

Nu exista comisioane percepute de la client de catre Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) pentru incasarea contravalorii returnarii.

Nu se poate invoca dreptul de retur mentionat mai sus pentru produsele ridicate de la sediul nostru sau de la alte puncte de prezenta fizica.

In cazul produselor returnate ca urmare a unor defecte de fabricatie cheltuielile cu transportul vor fi suportate de Edidadu Still SRL(KarmenS.ro).

Nota:
Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) isi rezerva dreptul de a refuza comenzi noi pentru clientii care folosesc abuziv dreptul de retur.

Refuzul de a procesa comenzi noi nu are legatura cu procesarea returnarilor curente. Acestea vor fi procesate conform politicii de retur si conform legii din Romania.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului KarmenS.ro sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul KarmenS.ro, va fi considerata ca fiind o tentativa de fraudare a site-ului KarmenS.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) isi rezerva dreptul de a furniza informatii anonimizate partenerilor pentru a contribui la detectarea tentativelor de frauda si pentru a scadea incidenta comenzilor inregistrate cu „rea vointa”. Conform legislatiei din Romania aceste informatii nu pot cuprinde date cu caracter personal.

Drepturi de autor

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa: [email protected], sau prin oricare dintre modalitatile indicate la sectiunea de contact a Site-ului.

Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Litigii si dispozitii finale

Orice litigiu aparut intre client si Edidadu Still SRL(KarmenS.ro) se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre client.

In cazul in care litigiul nu s-a rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe raza municipiului Galati.

Clientul isi asuma in totalitate acceptarea prevederilor de mai sus prin exprimarea acordului fata de acest contract cu clientii.