fbpx

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, EDIDADU STILL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este pentru emiterea facturii, livrarea produselor, confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturii, livrarea produselor, confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. Refuzul dvs. de a ne furniza datele determina anularea emiterii facturii, a livrarii produselor, a confirmarii comenzilor, anularea trimiterii de diverse oferte speciale, promotii, etc.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate.

Prin crearea contului si furnizarea datelor solicitate consideram ca sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de EDIDADU STILL SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la EDIDADU STILL SRL, departamentul comercial, email _______________. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

PROTECTIA DATELOR

EDIDADU STILL SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

Serverele karmens.ro sunt protejate la acces fizic iar accesul de la distanta este limitat. Serverele sunt instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii (data center). Depunem toate eforturile rezonabile pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci cand este cazul, le aplicam in vederea imbunatatirii sistemelor noastre de securitate.

EDIDADU STILL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori (ex.: bug-uri) ale software-ului cu care este dotat si care este furnizat de firme terte.

DESPRE COOKIE-URI

In conformitate cu OUG 13/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice – punctul 8 care modifica articolul 4, alineatul (5) si punctul 9 care vine in completarea acestei modificari – utilizatorii trebuie sa fie informati intr-un mod clar si usor de inteles despre prezenta si plasarea cookie-urilor pe terminalele de pe care acceseaza internetul si, de asemenea, trebuie sa isi dea acordul in aceasta privinta. Acordul se considera valid si cand este exprimat prin intermediul setarilor browserului sau a altor tehnologii similare.

Ce sunt cookie-urile?

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor; aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor utilizatorilor si implementarea sistemului de „cos de cumparaturi”.
Sursa: Wikipedia.

karmens.ro utilizeaza cookie-uri cu scopul de a:

– retine informatiile deja introduse si a evita duplicarea lor in cosul de cumparaturi;
– permite urmarirea fluxurilor de trafic cu scopul optimizarii marketingului si a masurarii eficientei diferitelor campanii.

Cookie-urile sunt generate fie de karmens.ro fie de terte parti. Acestea nu vor accesa alte informatii decat cele utilizabile in scopurile enuntate mai sus.

Nu se stocheaza si nu se acceseaza informatii sau date personale asupra carora utilizatorul nu si-a dat acordul. Nu exista un pericol de securitate in urma utilizarii acestor cookie-uri.

Daca nu doriti instalarea lor puteti configura browser-ul sa nu le accepte.

karmens.ro este optimizat pentru a folosi aceste cookie-uri si estimam ca se pot intampina dificultati majore in functionarea site-ului nostru in cazul in care alegeti sa configurati browser-ul de internet sa nu le accepte.

×
1
Buna! Spune-ne ce te intereseaza si te ajutam sa faci alegerea potrivita! :)
Powered by