Beneficiezi de transport gratuit la cumparaturi de minim 500 RON

Lumanare botez ceara naturala tip fagure baiat verde crud

 

Daca iti doresti o Lumanare botez personalizata si flori uscate  verde, care sa reziste in timp, atunci aceasta este alegerea perfecta. 

Dimensiuni: inaltime 35 cm si grosime 6,5 cm. 

Realizate din ceara naturala de albine tip fagure. Timp de ardere prelungit, lumina clara, calda, parfum natural

Lumanarea este decorata manual cu flori si plante uscate. Este o lumanare usoara, mirose a miere.

Lumanarea poate fi personalizata cu numele bebelusului si data botezului  in broderie.

Lumanarile de botez sunt realizate pe baza de comanda, va rugam sa luati in calcul intre 2-4 zile lucratoare pentru executia acestora, in perioadele aglomerate timpul de executie poate creste si din acest motiv va recomandam ca si comanda sa fie data din timp.

Te rog sa iei in considerare ca produsele sunt decorate manual iar plantele si florile uscate pot sa difere in functie de stocul disponibil respectand totodata tematica prestabilita. Aceste diferente sunt mici si sunt date de disponibilitatea materialelor, a decoratiunilor precum si pentru armonizarea estetica a produsului.

 

297,00 lei

Comanda intra in lucru dupa ce a fost achitat avansul de 100 ron, in contul firmei deschis la Banca Transilvania. Comenzile plasate vor fi confirmate pe WhatsApp 0745031483 stabilind toate detaliile necesare, va vom comunica timpul de executie sau termenul de livrare pentru produsele comandate. Modelul poate fi usor diferit fata de pozele de produs, dar vom respecta cromatica si aranjarea. Trimitem poze inainte de livrare.

Diferenta de plata a comenzii, se poate face ramburs sau prin transfer bancar (dupa o confirmare de plasare a comenzii si stabilirea termenului de livrare).


 

Informații suplimentare 
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai mult